Ukryj treść

OSTATKI 2018


 

MENU OSTATKI 2018

 

ZUPA

Cappucino z borowików

 

DANIE SERWOWANE

Pierś z kaczki aromatyzowana wonną turówką podana na sosie truskawkowo-bazyliowym, kasza z dodatkiem musu z buraka, brukselka z epumą z palonego masła

 

DANIA GORĄCE W BEMARACH

  • Szaszłyki drobiowe z białą kiełbasą i warzywami

  • Pastrami z karkówki polane demi-glase

  • Sakiewki wdycza z serem brie i gruszką

  • Ziemniaki opiekane/Ryż z warzywami

  • Zestaw surówek

     

PRZYSTAWKI

  • Tatar wołowy

  • Pasztet z sandacza na sosie koprowym

  • Śledź z kurkami

  • Sałatka gyros

  • Sałatka selerowa z szynką i serem

  • Jajka w sosie galicyjskim

  • Schab w galarecie

  • Owoce w bekonie na rukoli z malinowym sosem balsamicznym

  • Pikle

  • Nagetsy z mozzarellą z sosem czosnkowym

  • Pieczywo

  • BUFET SŁODKOŚCI

  • Owoce, ciasta, desery

  • ​NAPOJE

  • ​Kawa, herbata, soki, woda, napoje gazowane

 

 

 

 

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij